DuckDuckGo Help Pages logo DuckDuckGo Help Pages

Pregledavanje oglasa je privatnost koju štiti DuckDuckGo.

Surađujemo s velikim brojem različitih izvora informacija kako bismo omogućili DuckDuckGo Search (npr. Microsoft za oglase, Apple za karte itd.). Kada pregledate rezultate pretraživanja (uključujući oglase), vaša pretraživanja ne možemo povezati s vama, ni mi niti naši partneri. Tehnički to funkcionira tako što ne pohranjujemo nikakve osobne identifikatore (npr. IP adresu) s vašim pojmovima za pretraživanje, a sve zahtjeve prosljeđujemo partnerima preko nas.

Kada napustite našu web-lokaciju, podliježete pravilima drugih web-lokacija, uključujući njihovu praksu prikupljanja podataka. Za Microsoftove oglase također prolazite kroz platformu Microsoft Advertising.

Više informacija potražite u DuckDuckGo pravilima o zaštiti privatnosti: https://duckduckgo.com/privacy.

Klikovima na oglase upravlja Microsoftova oglasna mreža.

Microsoft i DuckDuckGo udružili su se kako bi stvorili jedinstveno rješenje za pretraživanje koje vam pruža relevantne oglase uz istodobnu zaštitu vaše privatnosti. Ako kliknete na oglas koji pruža Microsoft, preusmjerit ćemo vas na odredišnu stranicu oglašivača putem platforme Microsoft Advertising. U tom će trenutku Microsoft Advertising upotrijebiti vašu punu IP adresu i niz korisničkog posrednika kako bi mogao pravilno obraditi klikanje na oglas i izvršiti naplatu od oglašivača.

Ostale tražilice povezuju vaše ponašanje prilikom klikanja na oglas s vašim profilom, što se kasnije može upotrijebiti za ciljanje oglasa prema vama na toj tražilici ili na internetu. Nasuprot tome, kada kliknete na oglas koji pruža Microsoft i koji se pojavljuje na DuckDuckGo, Microsoft Advertising ne povezuje vaše ponašanje prilikom klikanja na oglas s korisničkim profilom. Također, ne pohranjuje niti dijeli te informacije osim u računovodstvene svrhe.

Više informacija potražite u Microsoftovim pravilima o zaštiti privatnosti: https://privacy.microsoft.com.

Ovu stranicu izradili su DuckDuckGo i Microsoft.


Prior versions on GitHub.