DuckDuckGo Help Pages logo DuckDuckGo Help Pages

DuckDuckGo ščiti vašo zasebnost pri ogledu oglasov.

Za zagotavljanje delovanja iskalnika DuckDuckGo uporabljamo več različnih virov informacij (npr. Microsoft za oglase, Apple za zemljevide itd.). Ko si ogledujete rezultate iskanja (vključno z oglasi), vaših iskanj ne moremo z vami povezati niti mi niti naši partnerji. Tehnično to deluje tako, da v zvezi z vašimi iskalnimi pogoji ne shranjujemo osebno določljivih podatkov (npr. naslov IP), prav tako pa so vse zahteve partnerjem posredovane prek nas.

Ko zapustite naše spletno mesto, veljajo pravilniki drugih spletnih mest, vključno z njihovimi praksami zbiranja podatkov. Za Microsoftove oglase boste preusmerjeni tudi skozi platformo Microsoft Advertising.

Za več informacij si oglejte pravilnik o zasebnosti iskalnika DuckDuckGo: https://duckduckgo.com/privacy.

S kliki na oglase upravlja Microsoftovo oglaševalsko omrežje.

Microsoft in DuckDuckGo sta združila moči in ustvarila edinstveno rešitev za iskanje, ki vam zagotavlja ustrezne oglase in hkrati varuje vašo zasebnost. Če kliknete na oglas, ki ga ponuja Microsoft, boste na ciljno stran oglaševalca preusmerjeni skozi platformo Microsoft Advertising. V tistem trenutku bo platforma Microsoft Advertising uporabila vaš celoten naslov IP in niz uporabniškega posrednika, zato da bo lahko klik na oglas primerno obdelala in ga zaračunala oglaševalcu.

Drugi iskalniki povezujejo vaše ravnanje v zvezi s kliki na oglase z vašim profilom, ki ga lahko nato kasneje uporabljajo za zagotavljanje ciljnih oglasov v dotičnem iskalniku ali drugje na internetu. V nasprotju s tem pa Microsoft Advertising ob vašem kliku na oglas, prikazanem na DuckDuckGo, ki ga ponuja Microsoft, vašega ravnanja v zvezi s kliki na oglase ne povezuje z uporabniškim profilom. Prav tako ne shranjuje ali deli teh podatkov, razen za računovodske namene.

Za več informacij si oglejte Microsoftov pravilnik o zasebnosti: https://privacy.microsoft.com.

To stran sestavljata DuckDuckGo in Microsoft.


Prior versions on GitHub.