DuckDuckGo Help Pages logo DuckDuckGo Help Pages

A hirdetéseket a DuckDuckGo adatvédelme keretében tekintheted meg.

Számos különböző partnerünk szolgál információforrásként a DuckDuckGo keresőben (pl. a Microsoft a hirdetésekhez, az Apple a térképekhez stb.). Ha megtekinted a keresési eredményeket (beleértve a hirdetéseket is), a kereséseidet sem mi, sem a partnereink nem tudják hozzád kötni. Ez gyakorlatilag azért lehetséges, mert mi nem tárolunk együtt semmilyen személyes azonosítót (pl. IP-címet) az általad használt keresési kifejezésekkel, és minden kérést mi magunk közvetítünk a partnereknek.

A weboldalunkat elhagyva más weboldalak irányelvei fognak rád vonatkozni, saját adatgyűjtési szokásaikkal együtt. A Microsoft által megjelenített hirdetések esetén a Microsoft Advertising platformján is áthaladsz.

További információért tekintsd meg a DuckDuckGo adatvédelmi tájékoztatóját: https://duckduckgo.com/privacy.

A hirdetéskattintásokat a Microsoft hirdetési hálózata kezeli.

A Microsoft és a DuckDuckGo olyan egyedi keresési megoldást hoztak együtt létre, amely adataid védelme mellett számodra releváns hirdetéseket jelenít meg. Ha rákattintasz egy Microsoft hirdetésre, átirányítunk a hirdető oldalára a Microsoft Advertising platformján keresztül. Ezen a ponton a Microsoft Advertising a teljes IP-címedet és böngészőazonosító karakterláncodat használja arra, hogy a hirdetéskattintásokat megfelelően feldolgozhassa, és felszámíthassa a hirdetőnek.

Más keresőmotorok a hirdetés-kattintási viselkedésedet társítják egy rád vonatkozó profillal, amely később felhasználható arra, hogy hirdetéseket irányítson hozzád az adott keresőmotoron, vagy bárhol az interneten. Ezzel szemben, ha a DuckDuckGo-n megjelenő, Microsoft által megjelenített hirdetésre kattintasz, a Microsoft Advertising nem társítja a hirdetés-kattintási viselkedésedet felhasználói profillal. Nem tárolja és nem osztja meg ezeket az információkat, kizárólag számlázási célból kerül erre sor.

További információért tekintsd meg a Microsoft adatvédelmi tájékoztatóját: https://privacy.microsoft.com.

Ezt az oldalt a DuckDuckGo és a Microsoft állította össze.


Prior versions on GitHub.